KUNSKAP - ENGAGEMANG - OMTANKE

OM NLP FOR LIFE

Vi har hållit utbildningar till NLP-Practitioner och NLP-Master Practitioner sen 2008 och en utbildning hos oss ger dig en förstklassig utbildning i NLP.

Du får både teoretiskt och praktiskt ta del av utvecklande verktyg med fokus på hur du kan uppnå framgångsrika resultat och utveckling i alla delar av livet. Verktygen passar dig som vill uppgradera ditt ledarskap privat och i arbetslivet och förbättra din kommunikation och dina relationer. Ibland handlar det helt enkelt om göra det som redan är bra bättre

NLP for Life består av ett team engagerade tränare som alla har gedigen kunskap och erfarenhet och brinner för att förmedla kunskap om NLP. Vi lägger stor vikt vid det personliga ledarskapet och den personliga utvecklingen så att var och en kan få tillgång till sin fulla potential. Vi som arbetar med NLP for Life ser oss alla som en del i en större helhet och att vi alla är en del i att skapa en bättre värld.

 

Våra ledord är

Åse Pavelsen - Huvudtränare

INLPTA NLP-Tränare, Certifierad EQ-Handledare och Coach

Utbildad i Ledarskap, kommunikation och hälsa – Stockholms Universitet.

Åse har en medicinsk bakgrund och lång erfarenhet av att arbeta med människor.  Med modern hjärnforskning som specialintresse och omfattande NLP-kunskaper skapar hennes föreläsningar djupare förståelse för hur vi fungerar och hur vi enkelt kan förändra och göra det som redan är bra bättre.

Åse har också startat och drivit ett flertal olika företag i olika branscher.  

Läs mer om Åse verksamhet: www.coachpartner.nu och www.harmoni-halsa.com

INLPTA

Vi är anslutna och certifierar genom Branchorganisationen INLPTA som har till uppgift att leda och underlätta för professionella NLP-tränare runt världen samt säkerställa en hög kvalitet.

När du som deltagare väljer utbildning med INLPTA certifiering kan du vara säker på att du får en utbildning som levereras med kvalitet, professionalism och med etiska förhållningsregler.  Ett INLPTA certifikat är ett internationellt erkänt bevis på förstklassiga kunskaper och färdigheter. Det är också en kvalitetssäkring.