REFERENSER

”Otroligt värdefullt och utvecklande. Den här kursen skulle jag ha gått för 10 år sen!! Tack!”

Mikael Klintmark – Leg. naprapat

”Utvecklande och inspirerande något som alla borde gå. Du har mycket att vinna på att gå kursen både yrkesmässigt och personligt.”

Jasmijn van Till – HR-konsult

En insiktsfull, inspirerande och kraftfull resa och utveckling på flera nivåer i en avslappnad miljö.”

Amy – Behandlingsassistent

”En lärorik, varierad och givande kurs.” 

Anders Karlström – Utbildningsledare, föreläsare & näringslivskoordinator 

”Utvecklade mig så mycket. Jag tar med mig allt jag upplevt och alla metoder och verktyg in i min vardag, yrkesliv och relationer.”

Ailin – Socialpsykolog/Beteendevetare

”Är du redo att utmana dig själv och din omgivning? Att se livet med nya infallsvinklar och träffa nya polare? Gå den här utbildningen då, den är spännande utmanande och upplyftande.”

Göran Larsson

”Den här kursen gav mig ytterligare verktyg i mötet med mina patienter. Den erbjuder insikter och självutveckling. Innehållet presenteras på ett kompetent och metodiskt sätt.”

Ulrika J – Kiropraktor

”Vill du må bättre, skaffa nya vänner och ha mer spänning i livet? Då är det här kursen för dig. Den är utmanande, rolig och uppfylld.”

Andreas L. – IT, Test, Konsult

”Den här kursen är spännande och utvecklande och mer än jag hade väntat mig. Jag har fått kraftfulla enkla modeller och processer för att utvecklas och växa. Med NLP når du dina mål.”

Susanne Ankarkrans – Egen företagare

”En intressant och lärorik utbildning med härlig sammanhållning i gruppen. Ett sätt att upptäcka och utveckla sig själv och få verktyg att ta sig igenom utmaningar i livet. Jag rekommenderar alla att gå den här kursen!”

Anna SP – Sjuksköterska

”Det här är en kurs där man jobbar med kommunikation ledarskap och strategier. Kursen har vidgat mina perspektiv och jag känner mig som en ny människa.”

Emil Fridström – Fritidspedagog

”Jag har fått verktyg att använda både i professionella och privata sammanhang för att stärka kommunikationen och nå fram. Om du vill ha en förändring i ditt liv tycker jag att du ska gå denna kurs.”

Tove Hydmark – Student

”Den här kursen ger otroliga möjligheter till egen personlig utveckling och möjlighet att hjälpa andra i deras utveckling”

Filip Lundquist – Jurist

”En fantastisk gåva att ge sig själv! Här hittade jag verktygen till att bli mitt bästa jag.”

Katja Nilsson – Sales Manager Scandinavia/American Orthodontics

”I situationer där jag tidigare stått handfallen och maktlös har jag nu en arsenal av möjligheter att falla tillbaka på. All denna nya kunskap och dessa insikter ger mig en ny grund att stå på både privat och yrkesmässigt.”

Jens Storm – Fritidsgårdsföreståndare

”Den här kursen har gett mig en djupare och ny förståelse för andra människor, deras beteende och tankar som kommer att gynna mig i resten av mitt liv.”

Sofie Seitamo-Mijac – Projektledare/marknadsansvarig

”Det är en utvecklande hjärngymnastik som höjer den mentala nivån till självförsörjning! Bra för alla oavsett bakgrund! Satsa på dig själv då får både du och andra dela på utdelningen.”

Peder Stenson – Företagsledare